logoTripode.jpg

Tripode

groep.jpg

leren.jpg

image003.jpg

tripode.jpg

image001.jpg

bestellen.jpg

info.jpg

email.jpg

huis.jpg

BEGELEIDEN  OPLEIDEN  ADVISEREN

voor mensen met autisme en hun omgeving

begeleiden

opleiden

adviseren

over ons

uitgaven

webshop

links

contact

home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADVISEREN

 

 

 

PROJECTEN

 

Tripode adviseert bij de ontwikkeling van projecten ten dienste van groepen mensen met autisme.

 

(Kleinschalige) woon-, werk- of leerprojecten kunnen door Tripode ondersteund worden.

 

Regelmatig levert Tripode bijdragen aan vrijwilligersorganisaties waarbij het tot bloei brengen van talenten van mensen met autisme voorop staat.

 

 

DOORLICHTEN

 

Als de zorgverlening en ondersteuning aan mensen met autisme moeizaam blijft, cliënten ontevreden zijn en de nagestreefde doelen, ondanks grote inzet van medewerkers, alsmaar niet bereikt worden is doorlichten van een organisatorische eenheid een belangrijke stap in de goede richting.

Onze adviseurs kijken naar de ‘tripode’ kwaliteit van zorg of ondersteuning, onderlinge communicatie en samenwerking, en organisatie van de dienstverlening.

Het advies wordt gegeven in de vorm van een realistisch plan van aanpak. Desgewenst wordt het verandertraject ondersteund door medewerkers van Tripode.

 

VOORZIENINGEN

 

Een fantastisch architectonisch ontwerp op een prachtige locatie. Zelfs dat is geen garantie voor een adequate woon-, werk- of vrijetijdsomgeving.

Mensen met autisme hebben vaak zoveel last van ruimten dat ze onmogelijk kunnen functioneren.

 

Met advisering over bouw, renovatie en inrichting van voorzieningen voor personen met autisme kunnen veel problemen voorkomen worden.

 

 

©Tripode I begeleiden I opleiden I adviseren   voor mensen met autisme en hun omgeving     Hank – Kerkdriel – Diessen    info@tripode.nl     www.tripode.nl